|
Post by rebellion on Nov 5, 2005 11:44:48 GMT 3
cu ce nu mai vrei sa-ti bati capul?
|
|
|
Post by rebellion on Nov 5, 2005 11:46:53 GMT 3
nu-mi convine ca nu merge calculatorul... se pune?
|
|
|
Post by rebellion on Nov 5, 2005 12:15:48 GMT 3
chiaaaaaaaaaar.. erato mai traieste?? de fapt.. nu ma mira.. prostia nu moare niciodata
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 5, 2005 12:20:35 GMT 3
hahhahhahah ce ai ma cu saraca fata
|
|
|
Post by rebellion on Nov 5, 2005 12:21:54 GMT 3
eu? ca un biet... cartof din ciorba ce sunt.. n-am nimic cu nimeni...
|
|
|
Post by rebellion on Nov 5, 2005 12:22:24 GMT 3
aaaaaaa... exceptie doar aia care sunt.. mai cartofi decat mine
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 5, 2005 12:26:00 GMT 3
si cine ie mai cartof ca tine ;D?
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 5, 2005 14:23:33 GMT 3
In primul rand, multumesc Razvanel ca am trecut de prima faza in post-uri si am ajuns la diminutive. Sa stii ca tu-mi erai simpatic de anul trecut, dar nu mi-am permis sa vorbesc asa de informal (fara sa iau fracul si cravata ;D). In al doilea rand, nu ma enervez cand citesc prostiile altora. Imi starnesc rasul si ceva mila fata de ei. Starea de nervozitate intervine atunci cand cineva incearca, prin orice mijloace, sa ne denigreze echipa. Oameni buni, mai exista si alte scopuri in viata! Cautati-le bine si veti vedea ca puteti trai si fara sa incercati sa-i ingropati in noroi (ca sa nu vorbesc urat) pe ceilalti. In al treilea rand, nici mie nu-mi convine cum incep sa se desfasoare ostilitatile. Poate vom vedea ceva de genul unei aliante a tuturor echipelor impotriva noastra , ca nimeni nu ne suporta. Nu conteaza asta, important e ca intre noi exista o atmosfera cordiala, armonioasa, cum ar trebui sa fie pe orice canal. Mai stiu eu persoane care joaca trivia doar de dragul de aduna puncte. Nu vad care ar fi farmecul.
|
|
|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 16:33:16 GMT 3
Si eu ma bucur. Mi`a zis zeul galic in varianta feminina ca te pot alinta :"> . Hai sa n`o mai lungim. Aia care vor sa denigreze echipa sa kiss our asses ( tot vorba lu` zeul galic in varianta feminina ). Pe mine nu ma deranjeaza sa vina aici si sa dea cu oua in noi ( ca atunci cand nu dai acadele copilasilor de Halloween ). Mai deranjant e cand te trezesi cu " baaa uite ce`a scris nuj ce mumie pe nuj ce forum de noi ". Intru si eu de curiozitate sa vad ce`a scris mumia. Ce descopar? Ca mumia nici macar nu se semnase cu nickul/numele ei. Mai are rost in cazul asta sa ne agitam ? Atmosfera ok pe shelter e de cand a aparut canalul. In ciuda unor divergente, am ramas tot aia. Asa ca cine are ceva cu un membru din echipa, are cu ceilalti 14 ;D. This is the nature of our game
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 5, 2005 16:57:16 GMT 3
Sunt onorata sa fac parte dintr-o echipa in care solidaritatea e pusa pe primul loc. Greu mai gasesti oameni sufletisti. Asa e, sa nu dam importanta "carcotelilor" deplasate. Sa nu-i lasam sa ne strice jocul. Fie ca valorile morale sa castige.
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 5, 2005 18:22:16 GMT 3
Scrieti si voi posturi mai scurte sau aveti sindromul arouser? Glumeam dupa cum v-ati prins. Pana acum nu am citit nici un post al tau Icy dar la karma tot exalt dau }{
|
|
|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 18:23:16 GMT 3
;D
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 5, 2005 18:25:07 GMT 3
Uite ca nu mai are nimeni nimic cu el si a fost lasat de catre domnul forum sa se inregistreze
|
|
|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 18:27:47 GMT 3
Acum nu se poate loga ;D
|
|
|
Post by mefistokid on Nov 5, 2005 18:52:29 GMT 3
mm aici e topic de toate asa ca fara nici o legatura cu nimik scris inainte ... RULEZ EU RULEZ LALALA ... e din cauza alcolului o sa revin sh treaz
|
|