|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 4, 2005 0:37:00 GMT 3
lol Alina rofl Anunt umanitar: sa punem toata echipa mana de la mana sa-i luam o tastatura lui Razvan + vreo 3-4 de rezerva (in caz de violentze justificate ;D)
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 0:41:25 GMT 3
Doamne fereste.. tin prea mult la tasta asta :">
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 4, 2005 0:42:02 GMT 3
doar unu dagy lasa mai vorbim noi ;( }{
|
|
|
Post by dagyda on Nov 4, 2005 0:46:17 GMT 3
N-ul lui Zorzonel e ca I-ul meu )
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 4, 2005 0:47:56 GMT 3
Shefu', poti s-o pastrezi cu multa grija intr-o sarcofag sau in ceva de genul asta... de unde s-o scoti si s-o mai stergi de praf... daca tzii asa de mult la ea. Avantajul e ca nu se uzeaza si va avea o karma mai mare decat toata echipa la un loc.
|
|
|
Post by peterpant on Nov 4, 2005 7:26:42 GMT 3
...dap...cam cam ramas afish vazand cum unii isi dau aere pe aci... ...ar cam trebui sa incepem cu ai mai mici...cu toate ca nu am nika cu tine ...C_ronaldo nene...sa nu uitam ca eshti cam mic...sa te iei de altii care poate iti pot fi tatici...shi in realitate...shi la trivia...sa nu uitam ca tu la challul trecut inca ii ziceai la putza buba...asa nuj pe ce temei incepi tu sa te iei de lume... ....domnu orhe ...trebuie sa iti recunosc meritele...shi sa iti admir impartialitatea ta debordanta...adica intri pe canale ..te iei de lume ...pana cand shefa canalului vrea sa se retraga din concurs...daca numeshti asta impartialitate...imi pare rau ca ti se prafuieshte codul bunelor maniere shi simtul echitatii ....forumul asta ar trebui sa fie forumul concursului...nu matrimoniale...ziar...loc de dat cu capul ...sau orice faceti voi pe aci...dar ma rog nu sunt io in masura sa va zic toate astea ca probabil le shtiti...
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 4, 2005 8:04:20 GMT 3
Pe formul asta scriu doar oameni care stiu gramatica si care nu folosesc numai dots dots dots Imi pare rau ca unii inca mai raspandesc sindromul Erato pe forumuri.
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 8:48:53 GMT 3
...dap...cam cam ramas afish vazand cum unii isi dau aere pe aci... ...ar cam trebui sa incepem cu ai mai mici...cu toate ca nu am nika cu tine ...C_ronaldo nene...sa nu uitam ca eshti cam mic...sa te iei de altii care poate iti pot fi tatici...shi in realitate...shi la trivia...sa nu uitam ca tu la challul trecut inca ii ziceai la putza buba...asa nuj pe ce temei incepi tu sa te iei de lume... ....domnu orhe ...trebuie sa iti recunosc meritele...shi sa iti admir impartialitatea ta debordanta...adica intri pe canale ..te iei de lume ...pana cand shefa canalului vrea sa se retraga din concurs...daca numeshti asta impartialitate...imi pare rau ca ti se prafuieshte codul bunelor maniere shi simtul echitatii ....forumul asta ar trebui sa fie forumul concursului...nu matrimoniale...ziar...loc de dat cu capul ...sau orice faceti voi pe aci...dar ma rog nu sunt io in masura sa va zic toate astea ca probabil le shtiti...
|
|
|
Post by dagyda on Nov 4, 2005 8:49:31 GMT 3
....forumul asta ar trebui sa fie forumul concursului...nu matrimoniale...ziar...loc de dat cu capul ...sau orice faceti voi pe aci...dar ma rog nu sunt io in masura sa va zic toate astea... atunci?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 8:52:46 GMT 3
Dagyda vezi sa nu ramai si tu cam cam afish ok?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 4, 2005 10:03:18 GMT 3
Cu toate ca nu am nimic cu peterpant sau ma rog o sa am de acuma incolo daca el vrea ce te bagi tu ca musca in lapte(replica de`alu fulgerashu) inteligenta na fac misto de cine vreau eu ok? si tu la challu trecut ce faceai? te-au luat aia pentru ca aveai alias... chiar tu ai zis cu gura ta asa ca PS:Tulai ma ce uameni .......
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 4, 2005 14:47:24 GMT 3
Are dreptate ronaldo si eu am fost intrebat de cineva (nu zic cine) daca peterpant joaca cinstit sau nu iar eu am zis ca dupa parerea mea joaca cinstit. Dar stii cum e vorba "pe cine nu lashi sa moara nu te lasa sa traiesti" si din cauza lui am luat ban pe french, in sfarsit capitolul este inchis dots dots dots...
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 15:31:00 GMT 3
Eu am fost intrebat de cineva ( nu zic cine ;D ) daca peterpant joaca.
|
|
|
Post by balexis on Nov 4, 2005 16:24:19 GMT 3
intrat cu explorer, bagat adresa de yahoo. nimic. cred ca cineva nu ma vrea pe forumul asta ;D
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 4, 2005 16:47:34 GMT 3
karma proasta...
|
|