Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 9, 2005 13:14:16 GMT 3
lol
|
|
|
Welcome
Nov 18, 2005 19:24:56 GMT 3
Post by zorzonica on Nov 18, 2005 19:24:56 GMT 3
Dupa ce ne`am lovit de inregistrari la Shakira, petreceri cu citronade si bla bla, am incercat sa facem forumul asta dupa cum se cerea( eu si mr_broody ). S`a comentat ca`i haos, s`a comentat ca nu`i nimic trecut frumos etc. Am zis sa`l ajutam pe orhe sa iasa o chestie organizata si un forum estetic. Ne`am belit ochii ore in sir ca tampitii ca sa impacam si capra si varza. Nu s`a vrut organizare. Nu s`a vrut ceva frumos. Nu s`a vrut profesionalism combinat cu distractie. Este Romania si trebuie sa ne obisnuim. Regret timpul pierdut cu echipele, grupele, categoriile, forumurile si altele. Regret ca am incercat sa fac ceva bun...sa facem. Ieri forumul arata cum trebuie sa arate avand in vedere competitia. Ma tem ca exact asa cum este el acum, asa va fi si chalul. Adica un haos facut cu stiinta 0. Eu mi`am dat delete la cont, Vlad la fel. Vom participa doar ca jucatori si nu ne vom mai agita pentru echipe, vorbit cu oameni, aranjat si definitivat ceva ce intr`o vreme parea ca e`n spatiu ( sens negativ fireste ). De invidie, romanism, haos si prostie suntem satui.
Ne ceram scuze ca am vrut sa facem ceva frumos.
|
|
|
Post by negura on Nov 19, 2005 1:23:49 GMT 3
Era perfect organizat cum ati facut ieri, asta ca sa nu mai vorbesc de toata munca necesara. Si de interesul aratat. Nu o sa inteleg niciodata de ce a fost dezaprobata chestia asta. Nici nu ma mai chinui de fapt.
|
|
|
Welcome
Nov 19, 2005 16:55:27 GMT 3
Post by rebellion on Nov 19, 2005 16:55:27 GMT 3
mai.. daca e ceva facut bine.. trebuie sa se trezeasca unii care se cred mari dajtepti sa comenteze.. asa a fost dintotdeauna.. chinuiti-va singuri fratilor.. de fapt.. n-o sa se chinuie nimeni si cum a zis si razvan o sa iasa o mare.. varza.. sau ghiveci daca preferati termenul asta.. spor la stricat lucrurile bune We ride together, we die together! Shelter for life!
|
|