|
Post by vlad_riz on Mar 8, 2006 12:48:35 GMT 3
trist
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 8, 2006 14:48:42 GMT 3
Stai calm ca vlad_riz n`o sa ia ban in veci pe shelter. Da` imi place nene fulgerashule cat tupeu pot sa ai sa comentezi sindromul bonovox. Sa povestesc aici cum ne banai pe unde ne prindeai desi nu faceam absolut nimic? De pe cellabela, triviahome, parca si cripta. Sa amintesc si ca dadeai banuri cu versuri din bug mafia? Hai te rog.. esti ultima persoana care e`n masura sa comenteze despre sindromul bonovox. Ultima.. In afara de asta.. pe shelter ruleaza intrebarile extrase din loguri, de la chall. Avand in vedere comportamentul tau din trecut, ar trebui sa zici " multumesc shelter " pentru ca te`am lasat sa te antrenezi pe munca noastra.
GLZ
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 8, 2006 23:29:10 GMT 3
Gloria, am calculat cat mai ai de asteptat pana vine replica "Multumesc!" din partea fulgerului. Daca scoti radical din integrala definita de la cer la pamant cu viteza fulgerului ramificat in canalele undernetului si extrapolezi forta sunetului injuraturilor pe care ti le adreseaza periodic si infinit, rezultatul este evident, invariabil, ca cel primit de Lilly:
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 10, 2006 22:28:29 GMT 3
My circuits gleam, I am perpetual I keep the shelter clean I`m elected.. electric spy I protected.. Electric Eye ;D
GLZ
|
|