|
Post by oRhe on Dec 7, 2005 18:01:44 GMT 3
|
|
provociq
#French}{Asterix
Leader
|
Post by provociq on Jan 18, 2006 19:20:51 GMT 3
Provoc_IQ se baga in seama, ca sa arat ca si meciul nostru prezinta interes! << Bula e la amanta, dornic si focos.... Nu trece mult timp se aude cheia in usa. - Sari pe geam Bula, e barbatul meu, ma omoara!!!!!! Ia hainele si fugi....! - Iubito, sunt gol, afara ploua .... In sfarsit, sare geamul si se alatura unui grup de alergatori care se aflau imediat in apropiere. - Domnu, alergati mereu dezbracat ? intreaba unul.... - Da, ma simt mai liber, imi place sa simt vantul pe pielea mea.... - Si mereu cu hainele sub brat ? - Da, dupa cursa ma duc la munca... - Si alergati mereu cu un prezervativ? -Ohhh, asta numai cand ploua !! >> Si inca una de managementul afacerilor Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara. Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire. - Secretara asta a ta are picioare frumoase? - N-am bagat de seama. - Ochii ce culoare au? - N-am observat... - Dar de-mbracat, cum se-mbraca? - Eeeeeeextrem de repede!
|
|
provociq
#French}{Asterix
Leader
|
Post by provociq on Jan 18, 2006 19:23:46 GMT 3
In alta ordine de idei, SUCCES in prima etapa adversarelor. Dupa meci, ne intalnim la un vin fiert ... Priviti cu atentie la vecini..... vedeti ca sunt intrebari de proxima vecinatate! btw: mie imi place Enya, iar 2pac ma lasa rece [nu, dragii mei, nemuritor chiar nu ma lasa! ]
|
|
provociq
#French}{Asterix
Leader
|
Post by provociq on Jan 18, 2006 19:26:15 GMT 3
Mi se atrage atentia asupra dativului "adversarelor". Bine, fie: PRECIZARE-errata: la mesajul anterior, in loc de "adversarelor" a se citi "echipelor French}{asterix si p-neamt, care vor fi pret de 120 de min adversare pe terenul de trivia [ca doar nu pe terenul de golf (golful fundy, golful mexic etc.)]"
|
|
provociq
#French}{Asterix
Leader
|
Post by provociq on Jan 18, 2006 19:40:23 GMT 3
Formatia probabila aliniata de French}{Asterix: F}{A1, F}{A2, .... F}{A8 In rolul lui F}{A8 - Angelina Jolie. Meci realizat cu participarea extraordinara a lu' FloooRiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin CalinESCAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ecranizare dupa romanul scriitorului ugandez Okot P'Bitek, "de veche [ce era] in (p)lanul coo(l), se cara" [n.r. se cara ploconu' la Nash(ville)] Voi ati inteles ceva din avancronica asta? Eu nu. Dar e arta dadaista pura [100% coton]! Hai ca deja m-am enervat... si nu ma mai suport, citandu-ma. Pardon! "citindu-ma". (punct) LOVE YOU ALL }}}}}}}}}{{{{{{{{{{
|
|
provociq
#French}{Asterix
Leader
|
Post by provociq on Jan 18, 2006 19:42:46 GMT 3
Si nu uitati: DUMINICA, 22 IAN 2006, ora 17.30: French}{asterix vs p-neamt
|
|
|
Post by balexis on Jan 18, 2006 20:40:58 GMT 3
cat pragmatism
|
|
|
Post by AxinTe on Jan 18, 2006 20:56:38 GMT 3
Go frenchastericsilor
|
|
|
Post by capsusimogyo on Jan 18, 2006 22:29:33 GMT 3
Am sosit si noi pe acest forum....pt a nu ne lasa un VECHI prieten singurel ( }{ Provoc_IQ)....uram si noi SUCCES french}{asterix , iar mogyo ii transmite nu fara un pic de amaraciune lui Provoc : "Unde-s vremurile cand era asterixul in floare?....acum ii vad cu punctaje marijucand pt alte canale:(" P.S. Apropos....vezi ca un "dinozaur" alt asterixului a reinviat si incearca sa reinvie asterixul....pe nume SadDevil(azi i-am dat 498 pe asterix....a ajuns netul si la Lehliu) Te Iubim dragul nostru Provoc }{
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 19, 2006 1:48:19 GMT 3
Eu ca un neamţ ce mă aflu, pun o piatră cu un mesaj de multe * * şi baftă ambelor echipe. P.S. !seen obelix, idefix, ... e aproape oraunutrecutefix ... cred că iar am băut prea mult, sau o fi de la stresul examenelor?
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 22, 2006 15:36:19 GMT 3
bafta..netului meu
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 22, 2006 20:41:36 GMT 3
scor final 752-668 pt neamt..wd team sunt foarte fericit!go go
|
|
provociq
#French}{Asterix
Leader
|
Post by provociq on Jan 22, 2006 20:56:07 GMT 3
In cel invins, umilinta intra ca toporul in varza! Totusi, cand ai aceeaºi vitezã cu partenerul, nu observi cum trece timpul! Fruntea sus, French}{asterix, un sincer BRAVO, felicitari si mult succes echipei #p-neamt! Imi cer scuze lui SIXGUN & Miorizzei pentru "disperarea" mea si ca nu am dat sansa sa evolueze in acest meci. Meciuri mai sunt... promit ca vom fi o nuca greu de spart!
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 22, 2006 21:12:02 GMT 3
Un meci frumos...cu un rezultat pe care eu unul nu il asteptam..ma asteptam la o victorie clara frenchkissasterix..dar se pare ca m`am bazat doar pe numele jucatorilor.. Oricum meritul este al celor de la p-neamt..bravo lor..bravo vlad..bravo svenn..etc etc:) In plus ma bucur ca s-a rezolvat problema lagului si dupa 10 minute intreruperea aceea a fost binevenita
|
|
|
Post by dan23zalau on Jan 22, 2006 21:25:55 GMT 3
bravo colegilor pt victorie o meritati din pacate azi nu prea mi-a mers netul sper sa fie mai bine data viitoare avem cu kanal urmatorul meci trebuie sa fim si mai buni sa facem o surpriza frumoasa la acest concurs
|
|